Pizza-online.ro

Restaurant Weiss Beer Garden

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bdul: Uverturii, nr: 132

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0738 753 920
0733 582 852

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Weiss Beer Garden si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Weiss Beer Garden este o berărie autentică pentru toate gusturile, aproape de tine: Cu o capactitate de 250 de locuri la interior și 250 de locuri pe terasă, este locul perfect unde poți petrece serile cu prietenii, indiferent de anotimp: Cu 20 de TV-HD, atât la interior, cât și la exterior, locația asigură pentru pasionații de fotbal sau orice alte sporturi o vizibilitate foarte bună de la orice masă pentru a vizualiza meciurile: Terasa Weiss Beer este dotată cu un sistem de răcire cu vapori de apă pentru perioada verii, iar pe timp de iarnă asigurăm un confort sporit printr-un sistem de încălzire cu tuburi radiante: De asemenea, terasa noastră pune la dispoziție mai multe separeuri care ne permit să organizăm diferite feluri de evenimente: La noi, poți ajunge atât cu mașina, cât și cu bicicleta sau trotineta: Avem alocate pentru clienții noștri 30 de locuri de parcare pentru mașini și 10 locuri pentru biciclete sau trotinete:

Weiss Beer Garden din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Weiss Beer Garden impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Weiss Beer Garden. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Weiss Beer Garden din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6