Pizza-online.ro

Restaurant Maria si Ion

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Splaiul Independenței 290

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0753 473 781

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Maria si Ion si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
"Măria şi Ion" vă aşteaptă cu preparate româneşti savuroase şi cu băutură bună din belşug, în fiecare zi, de luni până duminică, programul restaurantului fiind non-stop: Avem seri cu muzică live, orchestra de lăutari reuşind de fiecare dată să îi scoată la dans pe meseni, dar şi seri în care suntem suporteri şi urmărim live pe ecrane meciurile Naţionalei sau meciuri din campionatul intern sau din campionate străine: Dacă nu vă place fotbalul, avem pentru voi deserturi delicioase şi preparate din cafea: Vă aşteptăm cu drag!

Maria si Ion din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Maria si Ion impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Maria si Ion. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Maria si Ion din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6