Pizza-online.ro

Restaurant La Collina

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Drumul Timonierului nr: 26

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0720 265 462
0761 806 890

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Collina si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Pentru momentele de "hmm, as manca ceva bun" sau "dulce sau sarat", noi suntem la datorie: Cu o traditie de mai bine de 10 ani, livram calitate si bun gust Avem cate ceva pentru fiecare: Mai lasati loc si pentru ceva dulce, da?

La Collina din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Collina impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Collina. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Collina din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6