Pizza-online.ro

Restaurant Kabo

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Moinești, nr: 49

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0769 276 582

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Kabo si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Kabo este un restaurant cu specific internațional deschis în 2020, al cărui meniu cuprinde de la gustări mediteraneene, paste, pizza, burgeri până la deserturi delicioase: Localizat pe strada Moinești la numărul 49, la granița dintre cartierele Militari și Drumul Taberei:

Kabo din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Kabo impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Kabo. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Kabo din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6