Pizza-online.ro

Restaurant La Cave de Bucarest

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Mărgelelor Nr:139-143

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

746254444

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Cave de Bucarest si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Ce misiune crezi ca ar putea sa-si asume un creator de restaurante frantuzesti, care stie ca in Romania mancarea frantuzeasca si traditiile culinare frantuzesti nu sunt percepute la justa valoare? Ce misiune crezi ca are cineva care incearca sa transforme obiceiurile alimentare si culinare romanesti, intr-un ritual al descoperirii gusturilor si combinarii ingredientelor sanatoase si misterioase? Alaturi de ideea si misiunea de a transforma masa intr-un eveniment important al existentei noastre, te invitam sa-ti redescoperi zilnic sinele in armonie cu natura atat de darnica in ingrediente miraculoase: In cateva cuvinte, misiunea noastra este sa te luam partener in lupta de a schimba standardele pretentiilor de la restaurantele in care mergem, in “mancam ca sa traim o viata sanatoasa” si nu “traim ca sa mancam doar astazi”:

La Cave de Bucarest din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Cave de Bucarest impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Cave de Bucarest. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Cave de Bucarest din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6