Pizza-online.ro

Restaurant Pub 18

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Splaiul Independenței 290

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

722441586

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Pub 18 si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Ne-am străduit să nu fim doar un pub care oferă produse și servicii de calitate, ci și să menținem standarde înalte de transparență: Astfel am devenit prima locație din România selectată în Programul European POWERED BY BIG BROTHER:

Pub 18 din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Pub 18 impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Pub 18. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Pub 18 din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6