Pizza-online.ro

Restaurant Le Blanc

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Valea Oltului 199-201

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

737227564

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Le Blanc si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul à la carte are o capacitate de pana la 120 de persoane si propune un meniu international si romanesc traditional, cu preparate rafinate, realizate cu maiestrie de catre maestrii nostri bucatari: Pe langa meniul delicios, Le Blanc ofera seri speciale cu muzica live, in care ne vom bucura impreuna, alaturi de cei mai mari artisti din Romania:

Le Blanc din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Le Blanc impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Le Blanc. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Le Blanc din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6