Pizza-online.ro

Restaurant Cocosu Rosu

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Mărgelelor nr: 61 – 63, Sector 6, Bucureşti

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0 747 059 315

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Cocosu Rosu si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
COCOŞU’ ROŞU este, pentru noi, o interpretare a curentului eco în termeni românești: Preţuim gustul autentic, astfel, am creat un circuit propriu de complementaritate și inter-dependenţă între fermă și restaurant: COCOŞU’ ROŞU este o afacere crescută în familie și cu această căldură specifică familiei vă vom întâmpina și pe dumneavoastră! Voia bună și mâncarea gustoasă, la noi, “acasă”:

Cocosu Rosu din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Cocosu Rosu impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Cocosu Rosu. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Cocosu Rosu din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6