Pizza-online.ro

Restaurant La Felinare

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Brașov 25L

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0751 028 811

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Felinare si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
La Felinare este locul in care sa va bucurati de o masa spectaculoasa, locul unde sa reluati legaturi cu vechii prieteni, sa ii intalniti pe cei noi, sa incheiati afaceri si sa sarbatoriti momente minunate alaturi de cei dragi: Atentia acordata meniurilor pe care le pregatim, pasiunea pe care o punem in tot ce intreprindem ne recomanda ca unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti:

La Felinare din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Felinare impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Felinare. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Felinare din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6