Pizza-online.ro

Restaurant Urban House

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Brasov nr 21 F

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0723 502 237

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Urban House si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Pentru ca traim in secolul vitezei, va invitam sa opriti timpul in loc si sa va bucurati, alaturi de familie si prieteni, de preparatele noastre gustoase si deja foarte apreciate de clientii primei locatii Weiss Beer Garden: Este locul ideal unde te poti retrage la o bere cu prietenii, sa iei pranzul, sa-ti petreci serile de weekend intr-un ambient prietenos: Va asteptam impreuna cu familia, copiii, avand un loc de joaca special amenajat: Meniul nostru reprezinta cel mai mare atuu al intregului concept urban, fiind unul foarte variat cu specialitati alese si pentru toate gusturile:

Urban House din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Urban House impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Urban House. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Urban House din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6