Pizza-online.ro

Restaurant Orhideea Sky

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Calea Plevnei nr: 145

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0740 120 163

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Orhideea Sky si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
“Il faut manger pour vivre ou vivre pour manger?”: Altfel spus, traim ca sa mancam sau mancam ca sa traim? Noi credem ca fiecare masa este o experienta de cunoastere a preparatelor din farfurie si un mod de a lasa creatia culinara sa comunice cu papilele noastre gustative: Gratie privelistii si peisajului urban, a aerului proaspat si luminii naturale, timpul petrecut la etajul 11, amplifica sentimentul de detasare si relaxare: Uita de pret si elimina toate gandurile ce te impiedica sa imbratisezi atmosfera placuta de pe acoperis: Fie ca iei micul dejun in familie, ai o intalnire de afaceri, vrei sa iesi in pauza de masa cu colegii de la birou sau planuiesti o cina romantica, noi iti oferim zile de rasfat la inaltime:

Orhideea Sky din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Orhideea Sky impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Orhideea Sky. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Orhideea Sky din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6