Pizza-online.ro

Restaurant Vulturul

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Intrarea Blejoi (B-dul Iuliu Maniu 408-410), nr: 2

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

722335116

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Vulturul si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Noi, întreaga echipă a restaurantului Vulturul, ne propunem să ne autodepășim de fiecare dată când aveți plăcerea să ne vizitați, indiferent dacă vă propuneți să savurați un prânz delicios, să vă relaxați la o cină romantică, să aniversați alături de colegi sau să organizați evenimente memorabile, de grup sau de familie: Restaurantul nostru este localizat în partea de vest a Bucureștiului (în cartierul Militari) și își propune să vă asigure, de fiecare dată când ne treceți pragul, toate argumentele de confort și calitate a serviciilor pentru a vă convinge să reveniți cât mai curând:

Vulturul din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Vulturul impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Vulturul. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Vulturul din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6