Pizza-online.ro

Restaurant La Samuelle

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Piata Charles de Gaulle Nr: 3-5

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0730 173 180

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului La Samuelle si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Cu un meniu captivant si creativ, care te invita la o calatorie culinara in jurul lumii, cu retete internationale reinterpretate maiestuos de bucatarul sef Sami Corodianu si o atmosfera primitoare si confortabila, a carei tema de design interior este desprinsa din aventurile marilor exploratori ai lumii sau din peripetiile personajelor lui Jules Verne restaurantul “La Samuelle” este locul, care, cu siguranta va crea multe povesti si amintiri frumoase, si cel mai important va satisface poftele gastronomice ale celor mai impatimiti gurmanzi: Este destinatia in care te vei simti in fiecare zi ca intr-o vacanta croita special pentru tine, calatorule…:

La Samuelle din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului La Samuelle impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul La Samuelle. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la La Samuelle din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1