Pizza-online.ro

Restaurant It Cucina

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Soseaua Nordului 1

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

728618413

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului It Cucina si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
We are a team passionate about exclusive Italian dishes: Suntem creativi in bucatarie: Specialisti in fine-dining si mari creatori in meniuri à la carte rafinate: Daca esti in cautarea unui restaurant Bucuresti cu preparate din bucataria italiana, te aseptam la IT Cucina: We awaken memories for calling up Italian spirit: Balancing fine tastes: Add magic savor to the nights, spent in town: We draw out special emotions:

It Cucina din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului It Cucina impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul It Cucina. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la It Cucina din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!