Pizza-online.ro

Restaurant Hiro Bay

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Soseaua Nordului 1, Parc Herastrau

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0791 380 280

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Hiro Bay si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
With a carefully curated menu, Chef Ricardo Deus adds his own unique twist on modern cuisine that paints a picture of the coastal cuisine of Southern France, with brushstrokes of Italy, Spain, and Greece in a staggering setting: Watch the chefs bring your meal to life in an open-hearth kitchen, while you sip on a cocktail amongst good company: Join us for brunch every Sunday from 12:00PM-5:00PM: Enjoy signature menu items like our famous Seabass Ceviche along with an array of delicious menu items served in our terrace and outdoor dining area::

Hiro Bay din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Hiro Bay impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Hiro Bay. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Hiro Bay din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1