Pizza-online.ro

Restaurant Taverna Sarbului

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Tipografilor 31

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

021 490 60 50
0727 353 353

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Taverna Sarbului si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Bucătăria sârbească este, poate, una dintre cele mai bogate gastronomii din jumătatea răsăriteană a Europei, având pentru fiecare mesean un fel de mâncare să-i fie pe plac, mai dulce ori mai picant, dar mereu savuros! La Taverna Sârbului, gusturile bune nu au nevoie de viză: Doar de o rezervare!

Taverna Sarbului din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Taverna Sarbului impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Taverna Sarbului. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Taverna Sarbului din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1