Pizza-online.ro

Restaurant Murad

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Panait Istrati nr: 101

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0722 686 413

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Murad si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Bine ati venit la MURAD Café-Restaurant ! Un loc minunat pentru a face cunostiinta cu bucataria libaneza: Un loc ideal pentru o masa traditionala cu aromele speciale al orientului si in care veti redescoperi ospitalitatea calda libaneza: Cu oferte culinare delicioase si atmosfera placuta: Cand intri la Murad Cafe-Restaurant pentru prima data este imposibil sa rezisti tentatiei de a gusta, macar cate putin, din delicioasele preparate culinare traditionale libaneze, si in acelasi timp, nu poti decat sa admiri prezentarea frumoasa a preparatelor si atmosfera placuta, culminand cu cafele aromate, ceai negru sau ceai verde:

Murad din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Murad impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Murad. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Murad din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1