Pizza-online.ro

Restaurant Agora

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Țintașului nr: 27

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0722 304 431
021 224 2482

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Agora si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Agora organizează mese festive, nunti, botezuri, aniversari, cocktail-uri, etc… Suntem o gazdă minunată deoarece avem toate dotările necesare pentru succesul garantat al oricărui eveniment: capacitate de 120 de locuri, personal calificat, internet wireless de mare viteza, decor adecvat pentru fiecare eveniment în parte, și mai presus decât toate, avem interesul de a oferi doar servicii de nota 10, astfel încât fiecare client care a intrat o dată în acest restaurant să revină cu placere de nenumărate ori:

Agora din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Agora impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Agora. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Agora din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1