Pizza-online.ro

Restaurant Noblesse

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Paris 47A

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

726677208

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Noblesse si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Situat într-una din cele mai selecte zone ale Bucureștiului, Restaurantul Noblesse vă întâmpina într-o clădire de secol XIX cu aer de mic palat care duce cu gândul la baluri și serate strălucitoare: Decorul boem cu draperii de brocart, candelabre somptuase și vitralii discrete se armonizează subtil, creând un interior cu un aer princiar: Fețele de masă din mătase naturală îmbracă fin mesele din lemn masiv împreună cu scaunele tapițate cu fir de aur creează un decor sublim pentru o nuntă elegantă și nobilă: Distincția desăvârșită a atmosferei transformă fiecare eveniment într-o uimitoare sindrofie de curte regală: Restaurantul Noblesse are o capacitate de 60 de locuri în interior precum și o elegantă grădină de vară acoperită unde vă puteți bucura de un decor intim și rafinat: Meniul echilibrat și rafinat cuprinde tot ce este 'creme de la creme' în bucătăria europeană, varietatea opțiunilor fiind susținută și de o selecție de băuturi fine 'pour les connaiseurs': Locația noastră selectă vă pune la dispoziție, la solicitările dumneavoastră, un personal deosebit de atent la detalii, cu o vastă experiență în organizarea de evenimente:

Noblesse din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Noblesse impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Noblesse. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Noblesse din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1