Pizza-online.ro

Restaurant Casa Doina

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Soseaua Kiseleff nr: 4

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0745 009 009

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Doina si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
In 2003 Bufetul se transforma in actualul “Restaurant Casa Doina” ce pastreaza insa acelasi aer specific a Bucurestiului de alta data, a vremurilor in care dupa o plimbare cu trasura, ori dupa celebra „Bataie cu flori”, boierii insotiti de sotiile imbracate dupa ultima moda pariziana, se retrageau pentru racoritoare sau supeu:

Casa Doina din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Doina impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Doina. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Doina din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1