Pizza-online.ro

Restaurant Coco Urban Kitchen

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bulevardul Ion Mihalache 319 B

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

754946539

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Coco Urban Kitchen si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
We started our business in 2014 with one goal in mind: providing an enjoyable dining experience: Thanks to our experience and dedication, we’ve managed to become masters of the craft: Providing dishes that are fresh, hearty and simply unforgettable:

Coco Urban Kitchen din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Coco Urban Kitchen impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Coco Urban Kitchen. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Coco Urban Kitchen din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1