Pizza-online.ro

Restaurant Jadoo

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Nicolae Racota nr:3

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

021 222 0502

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Jadoo si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Începând cu 2010, restaurantul Jadoo vă aduce un nou prilej de a vă bucura de gusturile rafinate ale bucătăriei mediteraneene şi internaţionale: Ambianţa senină şi calmă din zona Arcul de Triumf oferă restaurantului nostru o locaţie ideală pentru mese de afaceri, o petrecere privată, organizarea unui eveniment sau pur şi simplu pentru o seara memorabilă: Cu un decor simplu și minimalist dar cu o atmosferă caldă și prietenoasă ne dorim să redefinim conceptul de restaurant – să expunem un loc plăcut, familiar și cu tentații culinare irezistibile:

Jadoo din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Jadoo impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Jadoo. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Jadoo din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1