Pizza-online.ro

Restaurant Pescarus

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Aleea Pescăruș 1 Herastrau

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0731 330 034
0731 491 849

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Pescarus si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Pescăruș este primul restaurant din Parcul Regele Mihai I, din București: Proiectat în 1938 de doi arhitecți renumiți, Horia Creangă, nepotul scriitorului Ion Creangă și Haralamb Georgescu, localul a fost alături de bucureșteni la bine și la greu:

Pescarus din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Pescarus impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Pescarus. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Pescarus din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1