Pizza-online.ro

Restaurant Zaitoone

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Stada Nicolae Caramfil nr: 2

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

0737 299 900

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Zaitoone si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Zaitoone este restaurantul libanez din București unde cu sigurantă veți avea parte de o experientă orientală desăvarsită: Situat într-una dintre cele mai selecte locații din București – Lacul Herăstrău, restaurantul de lux vă va introduce într-o lume ce amintește de basmele orientale din care nu veți vrea să mai plecați: Decorul, care reprezintă un adevărat colț de orient, muzica specifică dar mai ales mâncarea vă vor deschide toate simțurile și vă vor face să beneficiați de o experientă orientală adevărată: În bucătăria Zaitoone se găseste una dintre cele mai bune echipe de bucătari care prepară cu suflet și pasiune atât rețelele clasice libaneze și orientale, cât și alte rețete originale: La Zaitoone veți găsi o ospitalitate fără cusur: Zaitoone, restaurantul libanez din București, este perfect pentru a descoperi mâncărurile tradiționale cele mai apreciate și mai rafinate din lumea arabă precum Labne, Hommous, Falafel, Ras Asfour vită, Shaworma de pui și de vită: În plus, atmosfera de aici face că restaurantul să fie o evadare din tumultul vieții cotidiene, permițându-vă să vă relaxați și să savurați bucate alese: Indiferent că alegeți Zaitoone pentru un eveniment special din viața voastră sau un loc în care să vă savurați micul dejun, prânzul sau cina, fără îndoială veți face o alegere potrivită: Așadar vă invităm în lumea Zaitoone!

Zaitoone din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Zaitoone impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Zaitoone. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Zaitoone din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1