Pizza-online.ro

Restaurant White Horse

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: George Călinescu nr: 4A

Bucuresti Sector 1, Bucuresti

021 231 2795

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului White Horse si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Prietenos, versatil, cu un aer extrem de familiar si in care pare firesc sa fii indiferent de conjunctura: Locul in care poti fi alaturi de familie, prieteni sau parteneri de afaceri: Si asta pentru ca White Horse este un local complet:

White Horse din Bucuresti Sector 1 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului White Horse impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul White Horse. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la White Horse din Bucuresti Sector 1.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 1