Pizza-online.ro

Restaurant Casa Nasului

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Cetatuia nr 12

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0727 825 165

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Nasului si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Cu o experiență de ani de zile, restaurant Casa Nașului, ce este situat în sector 6, cartier Militari București, te așteaptă în fiecare zi, atunci când îți dorești să te relaxezi și să savurezi un preparat tradițional, însă îți pune la dispoziție și serviciul de organizare de nunți și botezuri, evenimente corporate ori zile de naștere, ciorbă de potroace sau nuntă de argint: Specialiștii noștri sunt pregătiți și antrenați să răspundă celor mai exigente standarde, astfel că vor ști cum să dea valoare unui eveniment cu o semnificație unică în viața dumneavoastră:

Casa Nasului din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Nasului impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Nasului. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Nasului din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6