Pizza-online.ro

Restaurant Amarillo

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Intersectie Dr: Taberei cu Blv: Brasov (intrare parc Moghioros)

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

722637463

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Amarillo si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Cu nume de spaniol, restaurant Amarillo vine de la culoarea soarelui: Galbenul ne duce cu gandul la natura si emana sentimentul de caldura si de bine: Iar cand e loc de fericire, e loc si de o masa servita cu cei care te fac sa te simti bine: La restaurant Amarillo va puteti desfata cu minunatele noastre preparate culinare: La noi totul este pur si simplu delicios! Mananci pe saturate de te lingi pe degete: Restaurant Amarillo se afla intr-un cadru linistitor, in mijlocul naturii, aflat in intrarea Parcului Drumul Tabere

Amarillo din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Amarillo impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Amarillo. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Amarillo din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6