Pizza-online.ro

Restaurant Capri

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bd: Iuliu Maniu, Nr:484

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

730094662
722797639

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Capri si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant Capri este o locatie deosebita, aflata in vestul Bucurestiului, pe Bd: Iuliu Maniu nr: 484, care dispune de o suprafata mare, aproximativ 600 mp, cu finisari si decoratiuni interioare intr-o combinatie perfecta de modern si classic, ideal pentru organizare nunti, botezuri, mese festive, petreceri, evenimente corporate, petreceri de companie: Restaurantul va sta la dispozitie cu un meniu variat, romanesc, italienesc si oriental, dar si cu alte preparate internationale:

Capri din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Capri impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Capri. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Capri din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6