Pizza-online.ro

Restaurant The Bridge

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Calea Crângași, Nr: 29

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

722561666

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului The Bridge si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Terasa restaurant The Bridge Crangasi(fostul "La Tiberica"), va asteapta cu mancare cu specific romanesc si international precum si pizza, paste, burgeri, cocktail-uri, etc: Organizam si evenimente:

The Bridge din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului The Bridge impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul The Bridge. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la The Bridge din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6