Pizza-online.ro

Restaurant Galletto

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Șoseaua Orhideelor 1

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0770 407 519

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Galletto si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Conceptul ii apartine lui Andrei Gaman, care, dupa ce a lansat in Bucuresti Trattoria Il Mulino si Osteria Zucca, continua drumul restaurantelor cu specific Italian cu o noua provocare: O combinatie care include pe de o parte aceleasi ingrediente de calitate, specifice bucatariei italiene (mozarella, burrata, prosciutto, fructe de mare, pizza la cuptor de lemne, peste sau carne de vita maturata) dar si noutatea adusa de cocoselul “Galletto”:

Galletto din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Galletto impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Galletto. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Galletto din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6