Pizza-online.ro

Restaurant Basilico

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Valea Oltului 61

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0770 898 782

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Basilico si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurant Basilico si-a deschis usile din dragoste pentru bucataria italiana: Fiecare farfurie aduce cu ea un strop din gustul desavarsit al bucatariei italiene: Pastele gatite in diferite combinatii, pizza delicioasa, pestele proaspat si carnea aromata se afla printre preparatele favorite ale clientilor nostri: Daca te afli in cautarea unui local care imbina atmosfera placuta si calduroasa cu preparatele delicioase din Italia, Restaurant Basilico este alegerea perfecta! Va asteptam cu bucurie sa va incantam papilele gustative!

Basilico din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Basilico impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Basilico. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Basilico din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6