Pizza-online.ro

Restaurant Hanul Drumetului

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Bulevardul 1 Mai 28

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0722 555 083

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Hanul Drumetului si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
In anul in 1967, pe Bulevardul Compozitorilor din cartierul Drumul Taberelor, isi deschidea usile pentru prima data Restaurant Drumetul: Cochet si modern, pentru vremurile respective, avea sa devina punct de atractie si interes asemenea restaurantelor deja celebre ale Bucurestiului din Epoca de Aur

Hanul Drumetului din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Hanul Drumetului impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Hanul Drumetului. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Hanul Drumetului din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6