Pizza-online.ro

Restaurant Passion

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Valea Oltului 117A

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0 214 443 668

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Passion si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Restaurantul Passion Club a fost inaugurat in vara anului 2003 si este situat in vecinatatea Cartierului Brancusi A:N:L: pe strada Valea Oltului nr:117A si-a castigat un loc binemeritat in urbea Bucuresteana prin calitatea serviciilor oferite clientilor: De ce suntem alesi? Passion Club Restaurant va ofera posibilitatea de a petrece timpul intr-o ambianta deosebita, fiind locul ideal pentru orice fel de intalnire, eveniment festiv (nunta, botez, petreceri, aniversari): O gama variata de preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala va asteapta sa le savurati intr-o atmosfera intima si relaxanta:

Passion din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Passion impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Passion. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Passion din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6