Pizza-online.ro

Restaurant Stradale

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Închis

Date de contact

Șoseaua Orhideelor 15A

Bucuresti Sector 6, Bucuresti

0729 820 580

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Stradale si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Vino și încearcă un meniu proaspăt creat de Chef Foa & Chef Shoo! În fiecare zi vei regăsi preparate gustoase din ingrediente proaspete: de la supe la salate, de la carne fragedă pe grătar la mâncăruri vegane hrănitoare:

Stradale din Bucuresti Sector 6 va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Stradale impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Stradale. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Stradale din Bucuresti Sector 6.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Sector 6