Pizza-online.ro

Restaurant Sky Restaurant

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Coriolan Brediceanu 10

Timisoara, Timis

0770 422 816

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Sky Restaurant si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Sky Restaurant opreate nevoia de a inchide ochii, atunci cand vrei sa evadezi din realitate: Ti-am asezat scaunul adierilor placute, pentru a-ti opri alunecarea si pentru a te urca aproape de stele, la fel de proaspete chiar si in mijlocul zilei, in farfurii pline de gust: Indraznim sa iti promitem sentimentul eliberator pe care ti-l acorzi de fiecare data cand privesti apusul si faci loc capriciilor: Facem firesti senzatiile pe care, de cele mai multe ori, nici nu le astepti:

Sky Restaurant din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Sky Restaurant impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Sky Restaurant. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Sky Restaurant din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!