Pizza-online.ro

Restaurant Restaurant Merlot

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Splaiul Nistrului nr 1

Timisoara, Timis

356177247

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Restaurant Merlot si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
"Atunci cand ne veti vizita veti fi intampinat de o ambianta eleganta, cu mult bun gust si atenție la detalii: Meniul este de inspiratie mediteraneana, conținând preparate ale bucătăriei Italiene si Franceze: Toate ingredientele au fost atent alese deoarece ne-am dorit numai materii prime proaspete si de o calitate foarte buna: Pastele, sosurile, siropurile, dulciurile, toate sunt facute "in casă” si fara a contine ingrediente artificiale: O lista larga de vinuri internationale si locale, bine alcatuita, va completa un meniu de calitate cu un vin de calitate: Atmosfera este intregita de muzica live, interpretata la pian iar micile detalii cum ar fi lumanarile sau florile naturale vin sa completeze tabloul: Fie ca aniversati un eveniment deosebit din viata dumneavoastra sau organizari o cina de afaceri, Restaurantul Merlot este locatia fine dining care nu va va dezamagi:"

Restaurant Merlot din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Restaurant Merlot impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Restaurant Merlot. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Restaurant Merlot din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!