Pizza-online.ro

Restaurant Meat Busters

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Gheorghe Lazar 1

Timisoara, Timis

0770 922 511

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Meat Busters si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Urban Meatology: It's all about the meat! Slow cooked and smoked to perfection: Best pulled pork in town: You can find our award winning food trucks at the best festivals and events around, and our gastropub in Timisoara:

Meat Busters din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Meat Busters impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Meat Busters. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Meat Busters din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!