Pizza-online.ro

Restaurant Daily

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Piața Consiliul Europei nr: 2

Timisoara, Timis

0729 765 329

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Daily si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
In luna August 2019 in Iulius Garden Mall din Timisoara s-a deschis Daily, locul potrivit pentru o intalnire de afaceri, o pizza delicioasa sau experienta de neuitat oferita de produsele gelateriei: Cand am creat Daily am vrut sa fie locul ideal pentru o discutie de afaceri, cafeneaua preferata din fiecare zi, bistro-ul in care sa mananci pizza, paste sau meniul zilei, gelateria pentru intreaga familie sau terasa la care savurarea unei beri sa fie momentul de relaxare dupa o zi de munca:

Daily din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Daily impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Daily. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Daily din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!