Pizza-online.ro

Restaurant Vinto

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
Inchis
Deschis

Date de contact

Str: Florimund Mercy, Nr: 4

Timisoara, Timis

0770 670 409

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Vinto si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
VINTO este un Restaurant, Wine Bar & Wine Shop în care ne propunem să călătorim prin fascinanta lume a vinului alături de o experienţă culinară de neuitat: Inspiraţi de natură şi de vin, am ales să desenăm acest loc cu materiale naturale, dar mai mult, să gătim în tandem cu cele 4 anotimpuri şi inspiraţi de cultura culinară a regiunilor viticole: Din punct de vedere culinar, vă întâmpinăm cu un meniu a la carte, iar împreună cu somelierii noştri, cu un meniu de Wine & Food Pairing:

Vinto din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Vinto impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Vinto. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Vinto din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!