Pizza-online.ro

Restaurant Riviere Brasserie

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Parcul Justiției nr: 1

Timisoara, Timis

0746 095 573

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Riviere Brasserie si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Rivière este acel loc prietenos de pe malul Begăi din Timișoara, unde zilele de vară sunt bine adăpostite de arșița orașului iar iernile sunt călduroase și prietenoase pe terasa încălzită: Complexul Rivière cuprinde o terasă deschisă cu priveliște spectaculoasă, o sală pentru evenimente cu capacitate de 180 de locuri și o braserie cu pereții de sticlă, deschisă în fiecare sezon: Din anul 2015 aducem bucurie clienților noștri prin preparate deosebite cu specific mediteranean, însă planurile noastre nu s-au oprit în acest punct: Dezvoltăm în permanență produse noi, care să acopere nevoile vieții cotidiene, indiferent că sunt comandate la fața locului, pentru acasă sau la birou:

Riviere Brasserie din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Riviere Brasserie impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Riviere Brasserie. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Riviere Brasserie din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!