Pizza-online.ro

Restaurant Upside

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Mărășești 1-3

Timisoara, Timis

0256 300 231
0726 500 789

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Upside si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Upside ajung gusturile care surprind: Bucătarii noștri cercetează continuu ingrediente și condimente și modul în care acestea se întâlnesc: Deși pasionați ai științei gătitului, sunt ghidați de instinct și pasiune, adoptând un stil eclectic în farfurii: Deschiși culturilor care ne vizitează, fiecare oaspete le este inspirație, fiecare discuție purtată în interiorul restaurantului le pornește focul cuptoarelor:

Upside din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Upside impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Upside. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Upside din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!