Pizza-online.ro

Restaurant Homemade

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Gheorghe Doja 40

Timisoara, Timis

0730 832 299

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Homemade si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Homemade* un restaurant care a pornit din dorinţa de a avea un loc primitor ca acasă, plin de personalitate, intim: Meniul este unul sezonier, cu preparate delicioase reinterpretate, schimbat o dată la trei luni, urmând ciclurile naturii:

Homemade din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Homemade impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Homemade. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Homemade din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Timisoara