Pizza-online.ro

Restaurant Casa Thalia

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Bd: Sudului Nr: 10-14

Timisoara, Timis

0751 270 311

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Casa Thalia si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Va asteptam la restaurantele noastre din zona Lipovei, respectiv Soarelui, pentru a savura produsele Thalia Food, bucurandu-va de un loc plin de ospitalitate si caldura: Servicii de catering si livrare la domiciliu Organizam mese festive, nunti si botezuri Bufet suedez

Casa Thalia din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Casa Thalia impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Casa Thalia. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Casa Thalia din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!