Pizza-online.ro

Restaurant Tinecz

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Calea Aradului 51

Timisoara, Timis

0723 284 114
0256 295 135

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Tinecz si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Tinecz este prezent pe piața din Timișoara încă din 1996: Început ca o afacere de familie, având la bază meniurile tradiționale românești, brandul și-a câștigat o reputație solidă de-a lungul anilor: Bucură-te de experiența Tinecz direct din confortul propriei locuințe: Comandă online sau vino în restaurant cu fiecare ocazia pentru a te bucura de o masă delicioasă sau pentru a-ți organiza un eveniment de neuitat alături de echipa noastră!

Tinecz din Timisoara va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Timis.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Tinecz impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Tinecz. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Timis, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Tinecz din Timisoara.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!