Pizza-online.ro

Restaurant Oktoberfest Pub

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Franceza 3

Bucuresti Centru, Bucuresti

0763 233 333

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Oktoberfest Pub si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Pasiunea noastră cea mai mare-BEREA Iubitori de călătorii, BERE, voie bună și festivaluri rock:::3 vechi prieteni din vremea liceului se hotărăsc să deschidă primul Oktoberfest Pub din București: Era toamna anului 2009: Centrul Vechi al Capitalei nu era foarte animat când cei 3 se hotărăsc să pună “prima piatră de temelie”-pe str Șelari nr 9-11: În scurt timp, Oktoberfest Pub, a devenit berăria preferată a studenților, corporatiștilor, actorilor, boemilor și tuturor iubitorilor de bere și mâncare care “merge cu bere”: Curând locația din Șelari 9-11 a devenit neîncăpătoare, așa că ne-am decis să deschidem cea de-a doua locație-pe str Franceza nr 3: În anul 2013 Oktobefest Pub deschide porțile noii locații într-o casă istorică – aceasta păstrează misterul poveștilor spuse ori nespune de-a lungul vremurilor: Noua locație este una dintre cele mai mari terase din Centru Vechi, cu sistem de răcire modern pentru zilele toride, terasa încălzită iarna, dar și un pub pe 3 niveluri-demisol, parter și etaj:

Oktoberfest Pub din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Oktoberfest Pub impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Oktoberfest Pub. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Oktoberfest Pub din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Centru