Pizza-online.ro

Restaurant MOFT

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Strada Smardan 29

Bucuresti Centru, Bucuresti

0744 960 960

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului MOFT si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Cine suntem? O locație nouă cu Moft-uri de București! Când te gândești la viața de noapte, îți fuge gândul la multitudinea de restaurante, cafenele și cluburi din Centrul Istoric al Bucureștiului: Din primăvară vă așteptăm la Moft Lounge – Restaurant – Club pe Strada Smardan 29, care promite o altfel de experiență, într-un decor nou, urban și verde!

MOFT din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului MOFT impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul MOFT. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la MOFT din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Centru