Pizza-online.ro

Restaurant Distrikt 42

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Deschis

Date de contact

Str: Sfantul Dumitru nr: 3

Bucuresti Centru, Bucuresti

0728 186 333

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Distrikt 42 si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Gătim cu pasiune, preparăm cafele de specialitate, servim vinuri cu măiestrie, organizăm evenimente private de neuitat și te facem să te simți ca acasă: Te așteptăm într-un decor de poveste, pentru cea mai faină experiență din Centrul Vechi: Gătim cu pasiune, preparăm cafele de specialitate, servim vinuri cu măiestrie, organizăm evenimente private de neuitat și te facem să te simți ca acasă: Te așteptăm într-un decor de poveste, pentru cea mai faină experiență din Centrul Vechi:

Distrikt 42 din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Distrikt 42 impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Distrikt 42. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Distrikt 42 din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Centru