Pizza-online.ro

Restaurant Hanu' lui Manuc

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Strada Franceză 62-64

Bucuresti Centru, Bucuresti

730188653

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Hanu' lui Manuc si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Când forfota urbei devine copleşitoare sau când pur şi simplu cauţi un loc plin de eleganţă, în inima Bucureştiului, unde să evadezi într-o altă epocă, te aşteptăm la Hanu’ lui Manuc! Într-un decor ce aminteşte de caravanseraiurile unei epoci apuse, hanul este cu adevărat un restaurant bucureştean unic în peisajul localurilor Capitalei: Cel mai vechi Han din Europa este chiar cel al lui Manuc: Situat, nu întâmplător, în inima târgului, chiar în Centrul Vechi, la doi paşi de Piaţa Unirii, Hanu’ lui Manuc îşi respectă statutul de han domnesc: Cele mai fascinante poveşti ale Micului Paris s-au înfiripat dintotdeauna în centrul oraşului, dar parcă niciunde mai viu decât pe străzile Lipscanilor: De la aventuri cu haidcui, comori, boieri şi domniţe, până la romanţe şi chiar tratative istorice, hanul a fost martor la toate, ba pe unele le-a şi găzduit: Hanu’ lui Manuc nu este un restaurant diin București oarecare: De două secole, singurul han tradiţional funcţional din Europa dă pulsul Capitalei, servind drept restaurant, hotel, cafenea, cramă şi chiar scenă de spectacole: Fie că te afli în căutarea unui local pentru un prânz boieresc, vrei să organizezi o petrecere sau cauţi pur şi simplu un restaurant în București, elegant, unde să ciocneşti un pahar cu un prieten de nădejde, Hanu’ lui Manuc te va primi mereu cu porţile deschise:

Hanu' lui Manuc din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Hanu' lui Manuc impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Hanu' lui Manuc. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Hanu' lui Manuc din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!

Alte restaurante din Bucuresti Centru