Pizza-online.ro

Restaurant Xclusive Pub

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str: Smardan 18

Bucuresti Centru, Bucuresti

0731 234 398
0723 166 463

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Xclusive Pub si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Povetsea noastra incepe in anul 2000 , acum 19 ani cand , impins de dorinta de a crea un altfel de ambinet si standar in orasul Ploiesti am deschis prima cafenea: Surprinsi de interesul aratat de Ploiesteni si de dorinta de a oferii orasului ceva nou am decis sa transformam cafeneaua, indragita de Ploiesteni, intr-un pub, in care mancarea si voia buna se impleteau armonios : Asa a inceput povestea noastra urmata de multe povesti frumoase , oameni fericiti , mii de portii de mancare si mii de clienti fericiti:

Xclusive Pub din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Xclusive Pub impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Xclusive Pub. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Xclusive Pub din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!