Pizza-online.ro

Restaurant Arcade Café

Orar restaurant

Luni:
-
Marti:
-
Miercuri:
-
Joi:
-
Vineri:
-
Sambata:
-
Duminica:
-
Închis

Date de contact

Str:Smardan nr 30

Bucuresti Centru, Bucuresti

0722 777 674

Meniu restaurantMeniul prezentat mai sus este inclus direct de pe site-ul restaurantului Arcade Café si nu face parte din platforma restaurant-info.ro. Pentru a efectua o comanda online, iti recomandam sa navighezi pe site-ul restaurantului!
Arcade Cafe este in inima inimii Bucurestiului, in centrul Centrului Vechi, in mijlocul bulevardului cu piatra cubica si clădiri uzate: O cafenea care se evidentiaza prin designul asemanator unei mansarde pariziene, cu vedere la Turnul Eiffel: Aici avem dovada ca micile alei din Capitala nu-s demne de frecventat doar vara, atunci cand sunt "aglomerate" de mesele scoase-n strada: Atmosfera calda si relaxanta in care toți oaspetii cafe-pub-ului devin prieteni doar după prima bere te va cuceri imediat si te va duce cu gândul la unul din pub-urile asezate pe străzile Parisului: Interiorul este generos, compartimentat in 3 zone de sedere si permite organizarea de diverse evenimente, de la o cina romantica in doi, la aniversari si evenimente de companie:

Arcade Café din Bucuresti Centru va sta la dispozitie cu programul de lucru, orar si alte detalii de contact. Restaurantul este printre cele mai populare restaurante si locatii in judetul Bucuresti.

Mai sus gasesti informatii si meniul restaurantului Arcade Café impreuna cu orarul sau programul de lucru, numarul de telefon, adresa si alte informatii legat de restaurantul Arcade Café. Restaurantele listate pe restaurant-info.ro au cele mai gustoase preparate din judetul Bucuresti, iar aici gasesti toate detaliile pentru a comanda mancare de la Arcade Café din Bucuresti Centru.

Iti dorim navigare usoara si pofta buna pentru mancarea comandata!